Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yapıda yangın çıkması halinde flama ve tütün yangın kapısı sebebiyle özelliklerine ilişkilı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının vesair bir önemli sebebi bile rastgele bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları derunin kolayca açılabilmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar kullanma saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın takkadak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla hakikat orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması bâtınin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Kayranında uzman ve sertifikalı asılçılarımızın ulamaları ile her projeye mutabık yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yalnızca kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın emin olarak Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kapanmasını katkısızlar.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya mevsuk ve kolaylıkla açılabilen binaya sahiptir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Yapıda mevcut insanların eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör altına kızılınmasında önemli bir rol oynar.

Bu nedenle yangın kaynaklı can kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu hesap yangın merdiveni imalatı bağırsakin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini hunıtlamaktadır. 

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page